Nuon blijven loont

Nuon heet vanaf nu Vattenfall omdat ze zijn overgenomen. Vattenfall heeft een leuke aanbieding voor nieuwe klanten. Zo kun je een cadeau uitkiezen met een waarde van maximaal 160 euro. Je kunt hierbij denken aan een cadeaubon, headphone of een samsung tablet.

Klanten worden bij Vattenfall en een cadeau uitkiezen

 

Deze actie is afgelopen

 

Nuon heeft haar klanten gevraagd wat zij het liefste willen en daar kwam uit dat klanten graag beloond zouden worden als ze klant zouden blijven bij Nuon. Nu is het nog zo dat er vooral wordt geinvesteerd in nieuwe klanten. Zo krijgen nieuwe klanten allerlei voordeeltjes zoals hoge kortingen, dure cadeaus of geld terug acties. Vaak sluit je een contract af voor een bepaalde tijd, maar zodra je contract is afgelopen ga je opeens een stuk meer betalen. Om die reden wordt al jaren aangeraden door onder andere de Consumentenbond door na afloop van je contract over te stappen naar een andere energieleverancier.

Maar niet iedereen heeft hier zin in en het is ergens best logisch om juist beloond te worden als je ergens klant blijft. Nuon heeft dat begrepen en komt daarom met de Nuon blijven loont actie. Deze actie is speciaal voor bestaande klanten. Als bestaande klant kun je nu instappen en je krijgt dan tien procent korting op de tarieven voor stroom. Ieder jaar dat je klant blijft loopt deze korting op met vijf procent tot een maximum korting van 25 procent. Na vier jaar zit je dus op je maximale korting.

Ook mensen die nog geen klant zijn van Nuon kunnen gebruik maken van de Nuon blijven loont aanbieding. In dat geval krijg je vijf procent korting op de tarieven voor stroom en dit loopt ieder jaar op met vijf procent tot het maximum van 25 procent korting.

De Nuon blijven loont aanbieding is ideaal voor mensen die geen zin hebben om telkens over te stappen, maar die wel graag extra voordeel willen hebben.

Ieder jaar korting op de stroom tarieven met een maximum van 25 procent